DPC  
 

DPC
Sportlaan 6
4695 BA Sint-Maartensdijk
T: 0166 66 70 15

spacer

Bedrijfsinformatie

DPC - DUTCH PROFILES CENTER LICHTSTRATEN BV

DPC Lichtstraten BV is een specialistisch middel groot bedrijf met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van lichtdoorlatende daglicht constructies.

Vakmanschap is de grote kracht van DPC Lichtstraten BV. Flexibiliteit, snelle productie en (zeer) korte levertijden door een groot netwerk aan betrouwbare toeleveranciers zijn de speerpunten. Voor zowel nieuwbouw als renovatie speelt DPC in op uw wensen.

DPC Lichtstraten BV levert en produceert:

Lichtdoorlatende aluminium constructies (lichtstraten), zowel gebogen als vlak. Ventilatieluiken, zowel gebogen als vlak uitgevoerd in combinatie met lichtstraten.Lichtkoepels, leverbaar in rond, vierkant en piramide uitvoering.Beglazing acrylaat (pmma) als polycarbonaat in enkel-, dubbel- en driewandig.Opstanden AVP en Polyester.Daktoetreding luiken.Verticale polycarbonaat beglazing en lichtdoorlatende wanden, in zowel aluminium profielen als polycarbonaat kanaalplaten van 3 t/m 6 -wandige kliksystemen.Plastisol, aluminium en stalen afdekkappen en zetwerk.Lichtdoorlatende carports constructies.Deurluifels.Bouwkundige opstanden, t.b.v. de lichtstraten voor nieuwbouw en renovatie.Herstellen van beglazing bestaande lichtstraten na hagelschade.

 


Lichtstraat_def.jpg


spacer