DPC  
 

DPC
Sportlaan 6
4695 BA Sint-Maartensdijk
T: 0166 66 70 15

spacer

Specificaties

BEGLAZING EN PROFIELEN

Beglazing

De beglazing kan bestaan uit massieve platen (o.a. helder of opaal) en in enkel of twee-wandige uitvoering ‘cassettes’ genaamd. Veel toegepast worden de zogenaamde polycarbonaat kanaalplaten zowel twee- als meerwandig deze zijn verkrijgbaar met verschillende structuren zijn blijvend helder. Deze voorzien een goede lichtdoorlatendheid met een hoge isolatiewaarde. Op onze beglazing wordt een fabrieksgarantie verstrekt van maar liefst 10 jaar!

Zonwerende beglazing

 

DPC Lichtstraten BV heeft een groot assortiment zonwerende beglazing voor elke type lichtstraat. Deze kunnen zowel in nieuw te leveren als in bestaande lichtstraten worden gemonteerd.

Aluminium profielen

Voor de montage van diverse soorten beglazing hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aluminium profielsystemen welke zelfdragend zijn tot 5.5 meter breedte.

Deze speciale hoogwaardige aluminium profielen (onderprofiel en afdekprofiel met EPDM) worden geplaatst om de kunststof platen middels een unieke constructie en geeft de lichtstraat stevigheid. De constructie heeft afdichtingrubbers en is zodanig dat lekkage praktisch uitgesloten is.

Met onze profielen bent u verzekerd van een stevige en lekdichte constructie.


Kunststof_dikte.jpg

spacer