Bedrijfsinformatie

DPC – DUTCH PROFILES CENTER LICHTSTRATEN BV

DPC Lichtstraten BV is een specialistisch middel groot bedrijf met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van lichtdoorlatende daglicht constructies voor bedrijven.

Vakmanschap is de grote kracht van DPC Lichtstraten BV. Flexibiliteit, snelle productie en (zeer) korte levertijden door een groot netwerk aan betrouwbare toeleveranciers zijn de speerpunten. Voor zowel nieuwbouw als renovatie speelt DPC in op uw wensen.

DPC Lichtstraten BV levert en produceert:

Lichtdoorlatende aluminium constructies (lichtstraten), zowel gebogen als vlak. Ventilatieluiken, zowel gebogen als vlak uitgevoerd in combinatie met lichtstraten.Lichtkoepels, leverbaar in rond, vierkant en piramide uitvoering. Beglazing acrylaat (pmma) als polycarbonaat in enkel-, dubbel- en driewandig. Opstanden AVP en Polyester. Daktoetreding luiken. Verticale polycarbonaat beglazing en lichtdoorlatende wanden, in zowel aluminium profielen als polycarbonaat kanaalplaten van 3 t/m 6 -wandige kliksystemen. Plastisol, aluminium en stalen afdekkappen en zetwerk. Lichtdoorlatende carports constructies. Deurluifels.Bouwkundige opstanden, t.b.v. de lichtstraten voor nieuwbouw en renovatie. Herstellen van beglazing bestaande lichtstraten na hagelschade en storm.

Werkwijze

WERKWIJZE VOOR NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Het stappenplan:

  1. Ori├źntatie en bespreking van de wensen en idee├źn
  2. Offerte en (strakke) planning
  3. Inmeten en constructie tekenen
  4. Productie en constructie bij DPC
  5. Montage ter plaatse
  6. Controle en oplevering

Renovatie van bestaande lichtstraten:

DPC lichtstraten BV renoveert en/of hersteld, ongeacht het materiaal of leverancier, uw oude bestaande lichtstraten.

DPC lichtstraten BV vervangt vergeelde of aangetaste beglazing, beglazing met hagel- en stormschade of andere schades in bestaande lichtstraten. Ook vervangt DPC lichtstraten BV beglazing in bestaande aluminium lichtstraat constructies.

Ook is DPC Lichtstraten BV de juiste partner voor de bouwkundige voorzieningen t.b.v. het vervangen van de bestaande opstanden van hout, staal of beton.

U krijgt altijd volledige fabrieksgarantie op het door DPC geleverde materiaal en uitgevoerde werkzaamheden!

RENOVEREN

MEERWAARDE VOOR UW DAK

Heeft uw bestaande lichtstraat vergeelde of aangetaste beglazing of Is de constructie niet deugdelijk en heeft u last van lekkages? Dan is het tijd om contact op te nemen met DPC Lichtstraten BV!

DPC Lichtstraten BV renoveert en/of herstelt (ongeacht het materiaal of leverancier) uw oude bestaande lichtstraten.

Tevens vervangt DPC Lichtstraten BV beglazing in bestaande aluminium lichtstraat constructies.

Ook voor de bouwkundige voorzieningen t.b.v. het vervangen van de bestaande opstanden van hout, staal of beton bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, onze specialist beoordeeld uw huidige lichtstraat en bepaald samen met u de stappen die ondernomen moeten worden.

Garantie

GARANTIE GEVEN IS VERTROUWEN HEBBEN IN JE PRODUCT!

En vertrouwen in ons product hebben wij bij DPC.

U krijgt altijd volledige fabrieksgarantie op het geleverde materiaal en uitgevoerde werkzaamheden! In de meeste gevallen is dit 10 jaar.

Ons vertrouwen is uw zekerheid!