Constructie

ALUMINIUM PROFIELEN MET KUNSTSTOF BEGLAZING

DPC lichtstraten zijn te verkrijgen in diverse vormen en maten. Alle lichtstraten zijn opgebouwd uit aluminium profielen en kunnen worden voorzien van verschillende soorten kunststof plaatmateriaal.

Dit kunnen massieve platen zijn (o.a. helder of opaal) in enkelwandige of dubbelwandige of meerwandige uitvoering; ‘cassettes genaamd’. Polycarbonaat kanaalplaten zijn zowel twee- of meerwandig en in verschillende structuren, met een blijvende helderheid. Hiervoor wordt 10 jaar fabrieksgarantie verstrekt.

Speciale profielen worden toegepast om de kunststof beglazing

vast te zetten. Deze unieke constructie geeft de lichtstraat zijn stevigheid. Tevens is de lichtstraat zo geconstrueerd dat een kans op lekkage vrijwel uitgesloten is!

TOP KWALITEIT

Specificaties

BEGLAZING EN PROFIELEN

Beglazing

De beglazing kan bestaan uit massieve platen (o.a. helder of opaal) en in enkel of twee-wandige uitvoering ‘cassettes’ genaamd. Veel toegepast worden de zogenaamde polycarbonaat kanaalplaten zowel twee- als meerwandig deze zijn verkrijgbaar met verschillende structuren zijn blijvend helder. Deze voorzien een goede lichtdoorlatendheid met een hoge isolatiewaarde. Op onze beglazing wordt een fabrieksgarantie verstrekt van maar liefst 10 jaar!

Zonwerende beglazing

DPC Lichtstraten BV heeft een groot assortiment zonwerende beglazing voor elke type lichtstraat. Deze kunnen zowel in nieuw te leveren als in bestaande lichtstraten worden gemonteerd.

Aluminium profielen

Voor de montage van diverse soorten beglazing hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aluminium profielsystemen welke zelfdragend zijn tot 6 meter breedte.

Deze speciale hoogwaardige aluminium profielen (onderprofiel en afdekprofiel met EPDM) worden geplaatst om de kunststof platen middels een unieke constructie en geeft de lichtstraat stevigheid. De constructie heeft afdichtingrubbers en is zodanig dat lekkage praktisch uitgesloten is.

Met onze profielen bent u verzekerd van een stevige en lekdichte constructie.